Consultation
grid 100

THE PROJECT

The Royal Wharf is a new town built within the city of London, the development introduced over 3000 new residential units in prominent and beautiful riverside location. Headed up by Ballymore, this location is over 40 acres of land, minutes from Canary Wharf and just half an hour from Oxford Street. Making it a very desirable place to live within London. The idea was to bring a community within the development, to ensure this there is also a new school, GP surgery, high street, pubs, and community centre.

The amenities offered include a concierge service, gym and swimming pool, parks, and a riverside walk. The development boasts a rich and textured community.

grid 100

THE PRODUCT

The Safety Letterbox was delighted to work with Ballymore again on the incredible development. We supplied over 3000 units apartments and homes all over the neighborhood. Ballymore Decided on our front entry/front retrieval H1 steel flap letterboxes. These horizontal mailboxes were also fitted with an aperture restructure to comply with the Secured by Design Home 2019.

Powder coated in a stunning bespoke Satin Gold with vinyl lettering for identification, they really do look incredible within the multiple building of the Royal Wharf.

MAILBOX DETAILS
Project Type: Residential
Product: H1
Product Type: In Front / Out Front Horizontal
Installation: Freestanding/Wall Recessed
Colour

Bespoke Satin Gold

Detail

Custom Vinyl Lettering

grid 100

No-obligation consultation

We welcome the chance to discuss your project and we can share all that is current in terms of standards and product options totally free of charge.

Simply complete and submit the form and we will get back in touch to talk through your requirements.

We also provide Autocad drawings as required – it’s all part of the service!

Menu