Consultation
grid 100

THE PROJECT

The ‘Bronze Project’ is a multi-occupancy residential development that has been designed with a distinctive high-end project finish.

The development features multiple banks of wall recessed post boxes in the reception lobby area which is located near to the entrance of the building. It is positioned in this area so that both mail delivery personnel can deposit items in a short space of time from a centralised location, and recipients are able to quickly access their deliveries as they pass by the mailboxes.

The mailboxes are recessed into the wall which maximise the available space and ensure that Health & Safety requirements are conformed to.

The mailbox model used in the ‘Bronze Project’ is the COM 2 Steel Door – 127 product. This type of horizontal mailbox is ideal for developments that require a large number of mailboxes to securely store deliveries for recipients in a restricted amount of space. The horizontal dimensions of the product (small height, large width with a relatively large depth) allow for multiple mailboxes to be stacked on top of each other, maximising the quantity of products in one area.

Each mailbox has been engraved with a number which corresponds to their apartment address.

PROJECT DETAILS
Project Type: Private Accommodation
Product: COM 2 Steel Door Mailbox
Installation: Wall Recessed
Accessories: Numbered Engraving
grid 100

No-obligation consultation

We welcome the chance to discuss your project and we can share all that is current in terms of standards and product options totally free of charge.

Simply complete and submit the form and we will get back in touch to talk through your requirements.

We also provide Autocad drawings as required – it’s all part of the service!

Menu