Consultation
grid 100

THE PROJECT

The Green Quarter project features a single large bank of H1 type mailboxes that are recessed into the wall maximising the amount of space available in the location. Each row of mailboxes is divided by an oak wood insert, adding visual interest to the bank of mailboxes.

PROJECT DETAILS
Project Type: Private Residential
Product: H1 Mailbox
Installation: Wall Recessed
Accessories: Numerical engraving. Oak wood inserts. Surround.
grid 100

No-obligation consultation

We welcome the chance to discuss your project and we can share all that is current in terms of standards and product options totally free of charge.

Simply complete and submit the form and we will get back in touch to talk through your requirements.

We also provide Autocad drawings as required – it’s all part of the service!

Menu