Consultation
grid 100

THE PROJECT

The Scape Student Living – Greenwich project features multiple banks of wall recessed mailboxes designed and manufactured in a variety of bright and colourful colours that both adhere to the branding guidelines set out by the client, and help to enhance the project location.

The project location has been designed with neutral colours to accentuate the space available in the project, and the splash of colour added by the use the chosen colours helps to brighten up the installation area.

The colours chosen for the mailboxes match the branding of the client and the link between the mailboxes and the logo of the client can clearly be seen in the project photos.

All mailboxes area fitted with a finishing surround in a Traffic White (RAL 9016) colour that is used to leave a high-quality finish to the immediate area around the mailboxes, removing any issues with spacing around the mailboxes.

PROJECT DETAILS
Project Type: Student Accommodation
Product: H1 Mailbox
Installation: Wall Recessed
Colour: Traffic White (RAL 9016)
Accessories: Nametabs
grid 100

No-obligation consultation

We welcome the chance to discuss your project and we can share all that is current in terms of standards and product options totally free of charge.

Simply complete and submit the form and we will get back in touch to talk through your requirements.

We also provide Autocad drawings as required – it’s all part of the service!

Menu