Consultation
grid 100

THE PROJECT

The mailboxes used in The Court House, London were manufactured by The Safety Letterbox Company Ltd. and were developed to meet the strict guidelines set out by the project architects based around the design style and dimensional characteristics of the products.

Each individual mailbox is engraved with unique numbering identification and infilled with long-lasting gold colouring. The gold infilled engraving matches well with the bespoke brass lock to give the product a high quality finish.

Other high quality mailbox lock finishes are available such as matt black, antique brass and polished chrome.

PROJECT DETAILS
Project Type: Private Accommodation
Product: H1 Lateral Mailbox
Installation: Wall Recessed
Accessories: Gold infilled engraving, Brass Locks.
grid 100

No-obligation consultation

We welcome the chance to discuss your project and we can share all that is current in terms of standards and product options totally free of charge.

Simply complete and submit the form and we will get back in touch to talk through your requirements.

We also provide Autocad drawings as required – it’s all part of the service!

Menu